Leiebil Holbæk

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Holbæk

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Holbæk

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Holbæk fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Holbæk gjennom oss.

Holbæk guide

Bilutleie Holbæk
Leiebil Holbæk

Holbæk ligger nordvest på øya Sjælland i Danmark, og har omlag 27.000 innbyggere (2011). Byen ligger på sørsiden av Holbæk Fjord (som er en del av Isefjorden) – ca. 35 km vest for byen Roskilde.

Holbæk er en av Sjællands eldste byer, og fikk sin bystatus i 1240. Idag er byen et betydelig handelssentrum, og det er gode forbindelser til København via motorvei og jernbane. Holbæk er kjent for sin vakre beliggenhet ved vannet, samt sine mange hyggelige caféer. I sentrumskjernen finnes fremdeles det velbevarte gatenettet fra middelalderen, noe som gir byen en svært sjarmerende atmosfære.

Holbæk har flere turistattraksjoner – deriblant Skt. Nikolaj Kirke fra 1872 (byens største kirke), steinkirken Tveje Merløse Kirke fra 1100-tallet, Holbæk Museum – kulturhistorisk bymuseum som ble stiftet i 1910 samt kunstgalleriet «Æglageret» – med sine skiftende kunstutstillinger.

Nærmeste større flyplass er Københavns Lufthavn – Kastrup, som ligger 70 km vest for Holbæk.