Leiebil Roskilde

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Roskilde

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Roskilde

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Roskilde fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Roskilde gjennom oss.

Roskilde guide

Bilutleie Roskilde
Leiebil Roskilde

Roskilde ligger på den danske øya Sjælland ved Roskildefjorden – omlag 30 km vest for København. Byen har 47.000 innbyggere (2011), og tilhører Region Sjælland.

Roskilde er et  viktig sentrum for forskning og undervisning samt et viktig vei- og jernbaneknutepunkt. Byen er berømt for sin årlige internasjonale rockefestival – Roskildefestivalen – som første gang ble arrangert i 1971.

En av byens største turistattraksjoner er Roskilde domkirke fra 1170-tallet med tårn fra 1300-tallet. Domkirken er landets viktigste bygning fra middelalderen. De fleste danske konger og dronninger er gravlagt her. Roskilde domkirke står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

En annen populær turistattraksjon i byen er Vikingskipmuseet – der besøkende kan lære mer om skip, sjøfart og båtbygging i vikingetiden. I museumshallen kan man bl.a. se utstilling av 5 vikingeskip som ble bygget i perioden 1030 – 1050.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 40 km vest for Roskilde.