Leiebil Velje

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Velje

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Velje

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Velje fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Velje gjennom oss.

Velje guide

Bilutleie Velje
Leiebil Velje

Den danske havnebyen Vejle ligger på sørøst-kysten av Jylland – innerst ved Vejle Fjord – og tilhører Region Syddanmark. Vejle er regionhovedstad og største by med 51.300 innbyggere (2011).

Vejle er et kulturelt og økonomisk sentrum for kommunen, og er dessuten en moderne handelsby – der man har gode shoppingmuligheter –  i både små spesialforretninger og store kjøpesentre.

Byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. Sankt Nicolai kirke – der de eldste delene er fra 1200-tallet, Vejle Rådhus i nygotisk stil fra 1879, Vejle Vindmølle – et av byens vartegn fra 1847 og som står oppført på en høyde, utsiktspunktet «Himmelpind», Vejle Bymuseum, Vejle Kunstmuseum – med kunstsamling som bl.a. inneholder verk av den berømte maleren Rembrandt samt opplevelsessenteret «Økolariet» – med fokus på økologi og gjenbruk.

Ca. 30 km vest for Vejle ligger «Legoland», som er en av Danmarks mest populære turistattraksjoner. I byen Jelling – 13 km nordvest for Vejle – finnes de to berømte runesteiene «Jellingesteinene» fra 1000-tallet – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Jelling har dessuten flere monumenter fra vikingetiden samt utstillingssenter.

Nærmeste flyplass er Billund Lufthavn, som ligger 28 km vest for Vejle.