Leiebil Silkeborg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Silkeborg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Silkeborg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Silkeborg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Silkeborg gjennom oss.

Silkeborg guide

Bilutleie Silkeborg
Leiebil Silkeborg

Den danske byen Silkeborg ligger sentralt på Jylland – omlag 43 km vest for Aarhus – og har 42.700 innbyggere (2011). Byen er administrasjonssenter i Silkeborg kommune, og tilhører Region Midtjylland.
Silkeborg ligger i et kupert terreng med elver og mindre innsjøer, og er omgitt av skog. Byen har en liten havn, der man bl.a. kan ta det populære dampskipet «Hjejlen» fra 1861 til Silkeborgsøerne eller til Himmelbjerget.

Byens eldste bygning er Silkeborg hovedgård fra 1767 – som idag huser Silkeborg Museum. Dette er et lokalhistorisk museum der man bl.a. kan se «Tollundmand» – en av oldtidens best bevarte mennesker.

Andre turistattraksjoner i Silkeborg er bl.a. KunstCenteret Silkeborgs Bad – der kunst, natur og historie er tema, kunstmuseet «Museum Jorn» – med samlinger av malerier og skulpturer laget av kunstneren Asgeir Jorn samt opplevelsessenteret AQUA – et fersvannsakvarium og dyrepark.

Nærmeste flyplass er Billund Lufthavn, som ligger 63 km sørvest for Silkeborg. Også Aarhus Lufthavn kan være aktuell – denne ligger 84 km nordvest for Silkeborg.