Leiebil Karup

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Karup

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Karup

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Karup fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karup gjennom oss.

Karup guide

Bilutleie Karup
Leiebil Karup

Karup er en liten by i Midtjylland med ikke mer enn 2211 innbyggere (2006).  Den ligger 2 ½ mil fra den kjente og atskillig større byen Viborg.  Fly er på flere måter et stikkord for byen.  En av attraksjonene er nemlig Flymuseet Gedhusvagten, og de senere årene er Karup Lufthavn blitt rustet opp til å bli en moderne flyplass med flere daglige avganger til København, samt en del chartertrafikk.  Et originalt særtrekk ved flyplassen er at en rekke moderne, danske kunstnere har hatt i oppdrag å utsmykke den.

I middelalderen valfartet pilgrimmer fra Sør-Europa til Karup for å bli helbredet ved Helligkilden, som fremdeles kan ses i en privat hage ved Karup kirke (1100-tallet).

Fra Karup til Skive renner Karup Å, kjent fra Jeppe Aakjærs diktning.  Der kan man leie kano og padle gjennom et hedelandskap med mange historiske severdigheter.  Karup Å og området rundt har fått VisitDenmarks blå stempel som sportsfiskervennlig område.  Ved å løse fiskekort kan man fiske fin havørret der.  Karup er i det hele tatt et godt utgangspunkt for en aktiv ferie.