Leiebil Birkerød

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Birkerød

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Birkerød

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Birkerød fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Birkerød gjennom oss.

Birkerød guide

Bilutleie Birkerød
Leiebil Birkerød

Birkerød er en by på øya Sjælland øst i Danmark som ligger rundt 27 km nord for København mellom København og Helsingør. Befolkningstallet er på 20 041 (2012) innbyggere.
Birkerød var også en kommune fram til 2007, men da ble den slått sammen med Søllerød Kommune til Rudersdal Kommune. Sammenslåingen ble gjort etter en folkeavstemning, og det ble et bitte lite overtak mot ja til sammenslåing. Fram til 1940 besto Birkerød av 11 uavhengige tettsteder.

Birkerød er en viktig stasjonsby. Med etableringen av S-banen til Hillerød har byen siden 1980-årene fått karakter av forstad i København-regionen. Københavns forsteder har vært i stor vekst i de siste årene, og selv om mange så godt som har vokst sammen, finnes det fortsatt flekker av grønne skoger, gårder og innsjøer mellom de bebygde områdene. Det finnes flere innsjøer i områder. Ved Sjælsjø er det merkede ruter i skogen, og både fiske- og bademuligheter.

Birkerød er kjent for sin kirke som stammer helt fra 1100-tallet og har interessante kalkmalerier fra 1300-tallet

Den nærmeste flyplassen er Kastrup Lufthavn som ligger i København 28 km unna.