Leiebil Kolding

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kolding

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kolding

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kolding fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kolding gjennom oss.

Kolding guide

Bilutleie Kolding
Leiebil Kolding

Kolding ligger på østkysten av Jylland i Region Syddanmark, og har omlag 57.000 innbyggere (2011). Byen ligger ved elven «Kolding Å» – som renner ut i Kolding Fjord.

I bysentrum finnes flere gågater med butikker, caféer og restauranter. Her ligger også noen få gamle bindingsverkshus fra slutten av 1500-tallet, ellers er bybildet preget av moderne bygninger.

Nord for sentrum ligger byens landemerke og største turistattraksjon – kongeslottet Koldinghus fra 1200-tallet. Slottet er restaurert og fungerer idag som museum. Her kan besøkende bl.a. se utstillinger om slottets historie, og det er også mulig å komme opp til utsiktsplattformen i tårnet.

En annen attraksjon i Kolding er «Trapholt», som ligger ved Kolding Fjord. Dette er et museum for moderne billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign. Bygningen er en attraksjon i seg selv, og det finnes i tillegg en spennende skulpturpark utendørs.

Også «Kolding Miniby» er en populær severdighet – en modell av slik Kolding så ut på 1860 – 1870-tallet. Skala 1:10.

Nærmeste flyplass er Billund Airport, som ligger 41 km nord for Kolding.