Leiebil Lyngby

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Lyngby

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lyngby

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lyngby fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lyngby gjennom oss.

Lyngby guide

Bilutleie Lyngby
Leiebil Lyngby

Lyngby ligger på øya Sjælland i Danmark – kun 12 km nord for København, og er administrasjonssenter for Lyngby-Taarbæk kommune. Byen har 11.200 innbyggere (2009), og tilhører Region Hovedstaden.

Hovedgaten i Lyngby består av butikker og kontorer, og i den nordlige enden ligger Lyngby Kirke, som opprinnelig er fra 1100-tallet.
En populær severdighet i Lyngby er Sorgenfri Slott – opprinnelig fra 1705 med sin vakre slottshage. Slottet har vært ombygget flere ganger, og har siden 1730 blitt benyttet av kongehuset. Slottshagen er åpen for publikum.

Andre turistattraksjoner i området er bl.a. kunstmuseet Sophienholm samt «Frilandsmuseum» – et av verdens største friluftsmuseer med over 100 historiske bygninger. Museet ble åpnet i 1901, og bygningene er innredet slik danskenes bodde og levde i perioden 1650 – 1940. Museet har i tillegg til bygningene bondegård, historiske hager og vindmøller.

7 km øst for Lyngby ligger dyreparken «Jægersborg Dyrehave» samt fornøyelsesparken «Dyrehavsbakken».

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 34 km sørøst for Lyngby.