Leiebil Hillerød

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hillerød

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Hillerød

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hillerød fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hillerød gjennom oss.

Hillerød guide

Bilutleie Hillerød
Leiebil Hillerød

Hillerød ligger på øya Sjælland i Region Hovedstaden – ca. 30 km nordvest for København, og har omlag 30.000 innbyggere (2011). Hillerød er et handelssentrum med butikker og stort kjøpesenter, og er dessuten et viktig jernbaneknutepunkt. Fra byen går det lokaltog (S-tog) til København.

Hillerød har en rekke museer – deriblant et kulturhistorisk museum, et friluftsmuseum og et bymuseum.
Byens største turisttattraksjon er slottet «Frederiksborg Slot» fra 1600-tallet. Slottet er oppført i hollandsk renessansestil, og stedet har også en vakker barokk hage. I årene 1671 – 1840 ble de danske konger kronet i Frederiksborg Slottskirke – som ligger i tilknytning til slottet.

Andre viktige severdigheter i nærheten av Hillerød er Fredensborg Slot fra 1700-tallet, som ligger ved Esrum Sø samt Æbelholt Klosterruin – som ligger 5 km vest for Hillerød. Stedet var i middelalderen Nordens største Augustinkloster, og idag kan man besøke både et museum og en klosterhage her.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 56 km sørøst for Hillerød.