Leiebil Aalborg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Aalborg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Aalborg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Aalborg Lufthavn gjennom oss.

Aalborg Lufthavn guide

Bilutleie Aalborg Lufthavn
Leiebil Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn (AAL) ligger 6 km nordvest for Aalborg sentrum, og er Danmarks 3. største flyplass. På årsbasis betjener flyplassen omlag 1,4 millioner passasjerer.

Flyselskapene Air Norway, Atlantic Airways, Cimber Sterling, Norwegian og SAS har faste flyruter fra Aalborg Lufthavn til destinasjoner som  Oslo, København, Amsterdam, Málaga og London. I tillegg finnes flere sommerruter og charterflyvinger.

Flyplassen ble åpnet i 1938, og har idag 1 terminal med 6 «gates». Det planlegges utvidelse av terminalbygningen og parkeringsområdet – som skal stå ferdig i 2013. I tillegg skal det etter planen bli oppført et hotell i tilknytning til lufthavnen.

Aalborg Lufthavn tilbyr reisende fasiliteter som restaurant/café, kiosk, minibank, lekerom for barn, Tax-freebutikk, møterom, gratis internett-tilgang (Wi-Fi) og utsiktsbalkong.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Aalborg sentrum kan man benytte transportmidler som taxi, buss eller leiebil. Kjente bilutleiefirmaer som Hertz, Avis og Europcar har sine kontorer på flyplassen.