Leiebil Randers

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Randers

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Randers

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Randers fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Randers gjennom oss.

Randers guide

Bilutleie Randers
Leiebil Randers

Den danske byen Randers ligger i nordøstre del av Jylland –  der elven Gudenåen munner ut i Randers Fjord. Byen tilhører Region Midtjylland, og har 60.600 innbyggere (2011).

Randers ble grunnlagt allerede på 1000-tallet, og er idag en betydelig industri-, handels-, og serviceby. Det er gode shoppingmuligheter i sentrumsbutikker eller i kjøpesenteret «Randers Storcenter» – som ligger omlag 6 km sør for sentrum.

Randers har en rekke turistattraksjoner – deriblant Randers Kunstmuseum med en bred samling av dansk billedkunst fra 1800-tallet og frem til idag, Kulturhistorisk Museum, Skt. Mortens kirke fra 1520, Rådhuset fra 1778 i barokkstil samt opplevelsessenteret «Randers Regnskov», som er Nord-Europas største kunstige regnskog med omlag 350 ulike plantearter, 175 ulike dyrearter, akvarium og slangeterrarium.

Litt utenfor byen ligger skulpturparken «Krakamarken» og Randers dyrepark.

Nærmeste flyplass er Aarhus Lufthavn, som ligger 51 km sørøst for Randers.