Leiebil Vordingborg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Vordingborg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vordingborg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vordingborg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vordingborg gjennom oss.

Vordingborg guide

Bilutleie Vordingborg
Leiebil Vordingborg

Vordingborg ligger lengst sør på øya Sjælland ved Masnedsund, og har 11.600 innbyggere (2011). Fra byen er det broforbindelse til øya Masnedø og videre over Storstrømsbroen til øya Falster.

I Vordingborg sentrum finner man byens hyggelige handlestrøk med spennende butikker, et rikt musikk- og kulturliv samt koselige caféer og spisesteder.

Byens største turistattraksjon er ruinene av den gamle kongeborgen «Vordingborgs Slot» – som ble oppført av Valdemar den store på 1300-tallet. Slottet ble ødelagt i 1671, men det 26 meter høye «Gåsetårnet» fra 1369 står fremdeles på stedet. I området ligger Danmarks Borgcenter – der besøkende kan se utstillinger og 3D-film om kongeborgen.

På stedet ligger også Vor Frue Kirke (Vordingborg kirke) fra 1460 samt en historisk botanisk hage.

Sommerstid er det gode bademuligheter i Vordingborg, og byens kilometerlange badestrand «Ore Strand» er svært populær for både lokalbefolkningen og turister.

Vordingborg arrangerer en populær by- og musikkfestival «Vordingborg Festuge» hver eneste sommer, som har mer enn 100.000 besøkende i løpet av de 6 festivaldagene.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 100 km nordøst for Vordingborg.