Leiebil Horsens

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Horsens

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Horsens

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Horsens fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Horsens gjennom oss.

Horsens guide

Bilutleie Horsens

Leiebil Horsens

Horsens er by øst på Jylland. Byen har en befolkning på 54 450 (2012) innbyggere. Horsens ligger rundt 50 km sør for Århus og 200 km vest for København. Det er en viktig havneby som ligger i enden av Horsens Fjord. Byen er omgitt av typisk morenelandskap med lave åser og daler skapt av isbreer i løpet av de siste istidene.
I de senere år har mye blitt gjort for å utvide og forbedre kulturelle begivenheter. Flere internasjonalt kjente artister, som for eksempel Madonna, Bob Dylan, José Carreras, Robbie Williams, The Rolling Stones, U2, har hatt eller skal ha konserterer i byen,

Et av de største kulturarrangementene i Danmark er den årlige europeiske middelalder festivalen som pågår siste helg i august. Sentrum av Horsens blir da forvandlet til det største middelalderske markedet i Nord-Europa med aktiviteter og underholdning for voksne og barn i alle aldre.
Horsens er en av Danmarks eldste byer med kjøpstadsrettigheter fra 1150. På torget ligger fortsatt Vår Frelsers kirke fra 1200-tallet. I middelalderen var det en viktig by med festning og flere klostre. Arkitekturen i Sødergate er verdt å studere nærmere. Like før påske hvert år holdes Krimmessen som er Nord-Europas største festival for krimelskere som både forfattere fra inn og utland. Den er en viktig handels- og industriby, spesielt for elektronisk og grafisk industri.

Den nærmeste store flyplassen er Billund lufthavn som ligger 45 minutters kjøretid vest for Horsens. Aarhus lufthavn ligger 90 km nord for Horsens.

Meny