Leiebil Herlev

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Herlev

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Herlev

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Herlev fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Herlev gjennom oss.

Herlev guide

Bilutleie Herlev
Leiebil Herlev

Forstaden Herlev ligger på øya Sjælland i Danmark, og har 27.000 innbyggere (2010). Herlev tilhører Region Hovedstaden, og ligger kun 11 km nordvest for København.

I Herlev sentrum finnes gågate, butikker, bibliotek, kino samt en rekke caféer og restauranter. Herfra går det lokaltog (S-tog) til København sentrum.

Forstaden er kanskje mest kjent for å huse Danmarks høyeste bygning – sykehuset «Herlev Hospital» –  som rager 120 meter over bakken. Ellers er Herlev en forstad som er rik på parker og grøntarealer. I Elveparken kan man se utskårne trefigurer, eller man kan f.eks. ta en spasertur i Byskovparken, der det også finnes en idyllisk innsjø.

Kunstinteresserte bør ta turen til «Gammelgaard Kulturcenter», som ligger i nordlige del av Herlev. Her finnest både permanente og skiftende kunstutstillinger. Også Herlev Kirke er verdt et besøk – der de eldste delene av kirken er fra 1400-tallet.

Københavns Lufthavn – Kastrup er nærmeste flyplass. Denne ligger 30 km sørøst for Herlev.