Leiebil Aabenraa

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Aabenraa

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Aabenraa

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Aabenraa fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Aabenraa gjennom oss.

Aabenraa guide

Bilutleie Aabenraa
Leiebil Aabenraa

Aabenraa ligger sørøst i Danmark – omlag 30 km nord for landegrensen til Tyskland. Byen ligger i Jylland ved «Aabenraa Fjord», og tilhører Region Syddanmark. Aabenraa har ca. 16.000 innbyggere (2010), og er en viktig havneby med sjarmerende småby-atmosfære.

Aabenraa er et handelssentrum, og har Danmarks lengste gågate (1,2 km). På denne strekningen finnes mange butikker, torg samt hyggelige caféer/restauranter. I byens gater og plasser finnes en rekke flotte skulpturer.

Noen av byens viktigste turistattraksjoner er bl.a. «Brundborg Slot» – som ble grunnlagt av Dronning Margrethe 1. omkring år 1400, Skt. Nikolai kirke fra 1200-tallet samt Sjøfartsmuseet.

I området finnes mange flotte badestrender, og sommerstid arrangerer byen en rekke aktiviteter med bl.a. markeder, konserter, byfester, dyreskue m.m. I tillegg er det gode muligheter for utendørsaktiviteter i byen som f.eks. tennis, ridning, golf, vannsport, sykling og fisking.

Fornøyelsesparken «Sommerland Syd» ligger 26 km sørvest for Aabenraa, og er en populær attraksjon for hele familien. Her finnes både badeland og en rekke karuseller.

Nærmeste flyplass er Sønderborg Lufthavn, som ligger 38 km sørøst for Aabenraa.