Leiebil Næstved

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Næstved

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Næstved

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Næstved fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Næstved gjennom oss.

Næstved guide

Bilutleie Næstved
Leiebil Næstved

Næstved ligger sør på øya Sjælland i Danmark, og hører inn under Region Sjælland. Byen har 41.700 innbyggere (2011), og ligger ved elven Suså – som munner ut i Karrebæk Fjord.

Næstved ble grunnlagt i 1135, og er idag en betydelig handels- og industriby samt et viktig jernbaneknutepunkt mellom Nykøbing Falster og København.

Byens handlegater med butikker og caféer ligger omkring Axeltorv, og i nordlige del av Næstved finnes kjøpesenteret «Næstved Storcenter» – med omlag 65 butikker.

Næstveds mest besøkte turistattraksjoner er bl.a. Sankt Mortens Kirke fra 1200-tallet, Sankt Peders Kirke fra 1300-tallet, «Hellingåndshuset» som huser Næstved Museum – med sine lokalhistoriske utstillinger, Herlufsholm Kostskole fra 1565 – som tidligere var kloster samt dyreparken Næstved Zoo – som åpnet i 2007.

Omlag 6 km sør for byen ligger Gavnø Slott, som er en stor turistattraksjon. Hovedbygningen er oppført i 1408, men senere ombygget til nåværende rokokkostil. Stedet ligger vakkert til ved Karrebæk Fjord og har en nydelig slottspark med bl.a. rosehage, skulpturer og monumenter samt  sommerfuglhus.

Fornøyelsesparken Bonbon-Land ligger 7 km nord for Næstved, og er en attraksjon for hele familien.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 90 km nordøst for Næstved.