Leiebil Svendborg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Svendborg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Svendborg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Svendborg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Svendborg gjennom oss.

Svendborg guide

Bilutleie Svendborg
Leiebil Svendborg

Svendborg ligger sørøst på den danske øya Fyn i Region Syddanmark, og har 27.000 innbyggere (2011). Byen er administrasjonssenter for Svendborg kommune, og et betydelig handels- og utdannelsesby for regionen.

Svendborg er en gammel by, og har bevart sin eldre bykjerne med smale gater, torv og gårdsmiljø. Sentrumsområdet har et kupert terreng, og i hovedgatene «Møllergade» og «Gerritsgade» finnes mange butikker og spesialforretninger.
Bykjernen skråner ned mot havnen, og det går ferger herfra til Ærø, Drejø, Skarø og Hjortø.

Svendborg Bymuseum er en mye besøkt attraksjon, og dette kulturhistoriske museet ligger i byens eldste bygning – Annes Hvides Gaard – fra 1560. Andre severdigheter i Svendborg er bl.a. det zoologiske museet «Naturama», leketøysmuseet samt Sankt Nicolai kirke fra 1240-tallet.

Byen har også en rekke kunstgallerier som er verdt et besøk.

Nærmeste internasjonale flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 196 km nordøst for Svendborg (ca. 2 timer i kjøretid).