Leiebil Herning

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Herning

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Herning

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Herning fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Herning gjennom oss.

Herning guide

Bilutleie Herning
Leiebil Herning

Den danske byen Herning ligger sentralt i Jylland, og har omlag 46.000 innbyggere (2010). Byen ligger i Herning Kommune, og tilhører Region MidtJylland.

Herning er kanskje aller mest kjent for å være en kongress- og messeby, og har mange  arrangementer året rundt i sine store messehaller «Herning Kongrescenter» og «Messecenter Herning». I tillegg er Herning en industriby samt et viktig vei-og jernbaneknutepunkt.

En av byens største turistattraksjoner er det moderne kunstmuseet HEART – Museum of Contemporary Art – som bl.a. har verdens største samling av Piero Hanzonis verker.

Andre viktige severdigheter i byen er bl.a. det kulturhistoriske museet «Herning Museum», herregården Herningsholm fra 1579, Blichermuseet – med utstillinger om presten og forfatteren Steen Steensen Blicher samt «Carl Henning Pedersen og Else Alfelts Museum» – med utstilling av abstrakt og fargerik kunst».

I tillegg har Herning gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesenter, og bare 12 km vest for byen ligger dyreparken «Jylland Zoo», som er en attraksjon for hele familien.

Byens lufthavn – Herning Airport – ligger 25 km nordøst for sentrum, og har daglige flyvninger til København.

Nærmeste internasjonale flyplass er Billund Airport, som ligger 60 km sør for Herning.