Leiebil Billund

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Billund

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Billund

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Billund fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Billund gjennom oss.

Billund guide

Bilutleie Billund
Leiebil Billund

Tettstedet Billund ligger sentralt i Midt-Jylland, og tilhører Region Syddanmark. Billund har 6000 innbyggere, mens hele kommunen har et innbyggertall på omlag 26.000 (2012).

Billund ligger 13 km fra Grinsted, 46 km fra Esbjerg og 27 km fra regionshovedstaden Vejle.

Billund er først og fremst kjent for fornøyelsesparken Legoland, som er en av Danmarks fremste turistmål. Komplekset består av 45 millioner legoklosser, og tilbyr besøkende spennende attraksjoner, forestillinger og underholdning. Legoland ble etablert i 1962, og har idag 1,5 millioner besøkende årlig.

Tettstedet er også kjent for sin internasjonale flyplass, som er Danmarks nest travleste.

Billund ligger ved elven Omme Å, og er omgitt av flott natur som innbyr til trivelige spaserturer. Det er dessuten flere innsjøer i området, som er godt egnet for sportsfiske. I tillegg er det gode golfmuligheter i området – deriblant ved Gyttegård Golfklubb – som ligger like utenfor sentrum.

Andre turistattraksjoner i Billund er bade- og aktivitetssenteret Lalandia, Billund kirke fra 1973 samt Billund Skulpturpark – med 16 permanente skulpturer.

Tettstedet har også bibliotek, teater og utstillingshall.

Omlag 25 km nord for Billund ligger Givskud Zoo, som er også en svært populær attraksjon for hele familien. Dette er både en safaripark og en dyrepark – med over 1000 dyr. I safariparkens anlegg kjører man med egen bil, og kan komme tett innpå løver, elefanter, giraffer og gorillaer.

Billund Airport ligger 3 km nordøst for sentrum.