Leiebil Thisted

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Thisted

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Thisted

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Thisted fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Thisted gjennom oss.

Thisted guide

Bilutleie Thisted
Leiebil Thisted

Thisted er en by i Thisted kommune helt øst på Nord Jylland i Danmark. Den har en befolkning på 13 138 (2012) innbyggere.

Thisted er oppkalt etter den norrøne krigsguden Ty. Det har levd mennesker i området siden steinalderen, og muligens var det i mange år regnet som et hellig sted egnet for offerhandlinger.

Den største gravhaugen fra bronsealderen i Danmark ligger i Thisted. Gravhaugen er 175 meter lang og ble bygget mellom 1800 og 1000 f.Kr.. Thisted har en kirke i gotisk stil fra slutten av 1400-tallet som har runeinnskrifter på utsiden.

Bykjernen har bratte gater og små torg. Det er fint å spasere i de trange gatene fordi de mange historiske bygningene fra ulike epoker er godt merket, eller sette seg ned og ta en kaffe på «Store Torv» som er kjernen i den gamle byen. Den har også trendy butikker.

En annen ting Thisted er kjent for er et økologisk øl som lages på Thisted Bryggeri. Thisted er 100 % selvforsynt med fornybar energi. Denne utviklingen har kommet nedenfra etter engasjement fra lokale bedrifter, grasrotorganisasjoner og innbyggerne selv. For denne innsatsen har byen mottatt den prestisjetunge European Solar Prize. Kommunen skal være med i et testprosjekt for store vindturbiner.
Den nærmeste store flyplass ligger i Aalborg 92 km fra sentrum.

En annen stor flyplass er Karup Airport som ligger 95 km unna.