Leiebil Sønderborg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sønderborg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sønderborg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sønderborg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sønderborg gjennom oss.

Sønderborg guide

Bilutleie Sønderborg
Leiebil Sønderborg

Sønderborg er en havneby som ligger sørøst i Danmark på øya Als ved Flensburg Fjord – kun en halvtimes kjøretur fra grensen til Tyskland. Byen ligger vakkert til på begge sider av Alssundet, og fra Als er det broforbindelse med Jylland. Sønderborg har 27.000 innbyggere (2011), og tilhører Region Syddanmark.

Sønderborg er en betydelig industri-, handels-, service- og utdannelsesby, og er kjent for sitt sjarmerende havneområde med caféer og restauranter.

Byen er et populært turistmål, og noen av de mest besøkte severdighetene er bl.a. Sankt Marie kirke fra 1600-tallet – som dessuten er byens vartegn, Sønderborg Slott fra 1100-tallet – som idag huser byens lokalhistoriske museum, Danfors Universe – et naturvitenskapelig opplevelsessenteret for hele familien samt «Augustiana skulpturpark og kunstcenter». Dette er Danmarks største skulpturpark der det også finnes et kunstgalleri med verk laget av anerkjente danske og utenlandske kunstnere.

Sønderborg har i tillegg gode shoppingmuligheter og et hyggelig uteliv med puber, barer og nattklubber.

Flyplassen Sønderborg Lufthavn ligger 7 km nord for sentrum, og har flere daglige avganger til København.