Leiebil Halden

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Halden

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Halden

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Halden fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Halden gjennom oss.

Halden guide

Bilutleie Halden
Leiebil Halden

Halden er en by med en befolkning på 29 797 (2012) innbyggere som ligger i Østfold fylke ved munningen av Tista i Iddefjorden. Kommunen grenser i sør til Sverige, i øst til Aremark, i vest til Sarpsborg og til Rakkestad i nord.

I Halden-vassdraget ligger Brekke-slusene og en båttur her er en spesiell opplevelse som en nok ikke glemmer med det første. Brekke-slusene er det høyeste sluseanlegget i Nord-Europa med en løftehøyde på 27 meter. En kan for eksempel ta turen med dampskipet Turisten som er 125 år, eller motorskipet «Strømsfoss».

Fredriksten festning, som spilte en svært viktig rolle under markeringen av unionsoppløsningen med Sverige i 1905, er Haldens viktigste kjentmerke og ligger på en høyde over byen. Rundt 200 000 turister besøker festningen i sommerhalvåret og Fredriksten Festning har også et vakkert parkanlegg.

Halden er en viktig norsk industri by med rundt 2500 industriarbeidsplasser. Spesielt kjent er den for papirfabrikken Norske Skog Saugbrugs, Norges eldste treforedlingsfabrikk, som fortsatt er i drift. På 50-tallet ble hver femte sko i Norge produsert i Halden og fram til 1960-tallet var byen kjent som Norges skotøyhovedstad. Halden har også en viktig havn for treforedlingsindustrien.

Moss Lufthavn Rygge ligger 55 km fra Halden