Leiebil Lillehammer

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Lillehammer

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Lillehammer

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lillehammer fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lillehammer gjennom oss.

Lillehammer guide

Bilutleie Lillehammer

Leiebil Lillehammer

  Lillehammer er en by og kommune sør for Gudbrandsdalen i Oppland ved nordenden av Mjøsa. Tettstedet Lillehammer har 20 857 innbyggere (2012). Lillehammer blir også kalt «dølabyen».

Lillehammer har mye å tilby sine besøkende. Storgata er en gågate med 125 butikker kjent som landets lengste småbygate, med toetasjes trehus fra slutten av 1800-tallet. Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer.

Maihaugen er det største museet i Norge utenom Oslo. Her er det friluftsmuseum med over 200 bygninger, utstillinger og spisesteder. Maihaugen er åpen hele året, og byr på opplevelser for folk i alle aldre. Her kan en få innblikk i Gudbrandsdalens gamle kultur og tradisjoner.

På grunn av alle familieparkene er Lillehammer et eldorado for barn. Lilleputthammer er et Lillehammer i miniatyr som ligger 15 km utenfor sentrum. Her er også Hunderfossen Familiepark som er en av Norges største turistattraksjoner med over 250 000 besøkende hver sommer. Den Norske Trollparken hvor troll og eventyr er tema er full av eventyrlige opplevelser.

I 1994 var Lillehammer vertsby for OL, og de mange anleggene er populære om vinteren. Et av dem er Hafjell alpinsenter som er et av Norges beste skianlegg med 13 skiheiser. Fjellområdet Nordseter og Sjusjøen tilbyr en mengde aktiviteter for fritid og rekreasjon

Byen er den nordlige endestasjonen for «Skibladner».

Oslo lufthavn ligger 145 km lenger sør.

Meny