Leiebil Sandefjord Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sandefjord Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sandefjord Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sandefjord Lufthavn gjennom oss.

Sandefjord Lufthavn guide

Bilutleie Sandefjord Lufthavn
Leiebil Sandefjord Lufthavn

Sandefjord lufthavn Torp (TRF) ligger 8 km nordøst for Sandefjord sentrum, og er en av de største flyplassene i Norge som ikke er statseid. Den eies og drives av det lokale selskapet Sandefjord Lufthavn AS (der Sandefjord kommune og Vestfold fylke er sentrale aktører). Flyplassen betjener rundt 1,5 millioner passasjerer årlig.

Sandefjord Lufthavn har én rullebane, og rullebanens lengde er 2950 m. Rundt 1,5 millioner passasjerer betjenes her årlig.

Stavanger Lufthavn var opprinnelig en militær flyplass, som har vært åpen for sivil luftfart siden 1958. Det var imidlertid først i 1997, da det irske lavprisselskapet Ryanair begynte å interessere seg for Torp, at utviklingen for alvor skjøt fart. Og det er nettopp Ryanair som i dag opererer de fleste rutene herfra – til et titalls destinasjoner over hele Europa. I tillegg benytter flyselskapet Norwegian Air og det ungarske selskapet Wizz Air flyplassen.

Publikumsfasilitetene er begrensede, men det finnes et lite utvalg butikker/kiosker og et par restauranter og caféer i terminalbygget. Flyplassen tilbyr ellers gratis trådløst internett og har også møterom tilgjengelig for mindre konferanser.

For å komme fra flyplassen til Sandefjord sentrum, kan man benytte buss, tog eller taxi. Mange ønsker også å leie bil på flyplassen, og flere internasjonale utleiebyråer er representert her – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Det er ingen hoteller på flyplassen, men tilbudet både i Sandefjord og de øvrige Vestfold-byene er godt.