Leiebil Sandefjord

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sandefjord

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Sandefjord

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sandefjord fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sandefjord gjennom oss.

Sandefjord guide

Bilutleie Sandefjord

Leiebil Sandefjord

Sandefjord er en bykommune i Vestfold fylke – med et folketall på rundt 41.600 (2011). Byens sentrum ligger innerst i Sandefjordsfjorden. Med halvøyene Østerøya og Vesterøya har kommunen en total kystlinje på hele 146 km, noe som sammen med alle strendene gjør Sandefjord til et populært turist- og ferieområde.

Sandefjord grenser i nord til Stokke, i vest til Andebu, i sørvest til Larvik og i øst til Tønsbergfjorden og Tjøme.

Sandefjord har en meget gammel havn, og var ladested allerede i 1680. Byen ble et anerkjent kur- og badested etter at det i 1837 ble funnet svovelholdig vann og gytje i området. I 1845 fikk byen kjøpstadsrettigheter, men var alt fra 1837 bykommune. Sjøfart og hvalfangst ble de viktigste næringsveier for byen – og Sandefjord var landets ledende hvalfangerby helt til hvalfangsten i Antarktis tok slutt på 1960-tallet.

Det er gjort flere interessante arkeologiske funn fra bronsealderen og vikingtiden i kommunen. Det mest berømte enkeltfunnet er Gokstadskipet – restene av et vikingskip, som ble gravd ut i 1880. Dette ble nennsomt restaurert, og befinner seg i dag i Vikingskipsmuseet på Bygdøy ved Oslo.

Sandefjord sentrum framstår i dag stort sett som en moderne by. En storbrann i 1900 ødela store deler av den eldre arkitekturen. Sentrum ble da også gjenstand for en omfattende regulering.

Flere av Sandefjords mest kjente severdigheter befinner seg i eller i tilknytning til Badeparken midt i byen, som er oppført på det stedet der et av de gamle kurbadene lå. Her finner vi bl.a. byens landemerke – Hvalfangstmonumentet (utført i 1961 av billedhuggeren Knut Steen) og Hvalfangstens hus. I nærheten ligger også Hvalfangstmuseet – som arrangerer en rekke spennende utstillinger både for barn og voksne. Innenfor det samme området ligger også Sandefjord bymuseum og sjøfartsmuseet – og ved Museumsbrygga kan man besøke ”Gaia”, som er en kopi av Gokstadskipet.

Fra Sandefjord går det passasjerfesrje til Strömstad i Sverige.

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn Torp, som ligger 8 km nordøst for sentrum.

Meny