Leiebil Larvik

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Larvik

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Larvik

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Larvik fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Larvik gjennom oss.

Larvik guide

Bilutleie Larvik
Leiebil Larvik

Larvik er en by og kommune i Vestfold. Larvik er Vestfolds største kommune, både etter areal og folketall etter en kommunesammenslåing i 1988. Det bor 24 422 (2012) innbyggere i byen. Larvik er en av Østlandets viktigste havner med bilfergeforbindelse til Danmark.

Den største enkeltbedriften er familiebedriften Treschow-Fritzøe som først og fremst driver med trevareindustri, treforedling og steinindustri. I 2003 åpnet Fritzøe brygge som er et kompleks med butikker, leiligheter og kontorer. I Larvik ligger Farrisvannet og Farris-fabrikken med Kong Haakons og Kong Olavs kilder.

Det er funnet boplasser fra steinalderen i området, den eldste er 10 200 år gammel. Norges eldste handelsplass og det som også betraktes som Norges eldste by, Skiringssal-kaupangen, ligger i Viksfjord fem kilometer utenfor Larvik sentrum. Her skal det ha bodd omkring 500 mennesker på 800-tallet.

Den eldste bebyggelsen i Larvik by ligger ved Tollerodden med den gamle tollboden fra 1712. Her er også Larvik kirke fra 1677 og Laurvigs Hospital fra 1762. En annen attraksjon er Herregården som ble bygget i 1677 av Larviks grunnlegger, Grev Ulrik Frederik Gyldenløve.

Larvik er et populært feriested og har en rekke overnattings- og spisesteder.
Bøkeskogen som ligger som en stor park bak byen er et viktig kjentmerke for byen. Larvik har for øvrig fostret kjente personer som Colin Archer, Thor Heyerdahl og Arne Nordheim.

Den nærmeste flyplassen er Stokk lufthavn som ligger circa 25 km lenger nord.