Leiebil Namsos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Namsos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Namsos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Namsos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Namsos gjennom oss.

Namsos guide

Bilutleie Namsos
Leiebil Namsos

Namsos er en by som ligger midt i Nord-Trøndelag fylke. Byen ligger helt innerst i Namsenfjorden hvor lakseelva Namsen har sitt utløp og derfor har byen navnet «Namsens os». Det bor 9554 innbyggere i byen (2012). Store deler av Namsos ble bombet i april 1940 da tyskerne invaderte Norge under 2. verdenskrig.

Byen som ble grunnlagt i 1845 vokste frem som utskipingshavn for tømmer og trelast. Stedet egnet seg svært godt til trelastindustri på grunn kysttilgang via Namsenfjorden og den skogrike Namdalen. A/S Van Severen & Co var den sentrale bedriften I dag kan mye av denne historien oppleves på Norsk Sagbruksmuseum. Namsos har kulturhus som blant annet huser Fylkesgalleriet.

I dagens Namsos er næringsmiddelindustrien svært sentral.

Rock City som er et nasjonalt ressurssenter for pop og rock ligger i byen. Namsos er en by som har fostret flere store musikere som trønder-rockens far, Åge Aleksandersen, Stein Ingebrigtsen og gruppen DDE som portretterte Namsos i den kjente sangen «Vinsjan på kaia».

Namsos lufthavn ligger ca. 4 kilometer fra Namsos sentrum. Det er omtrent 100 km til Trondheim Værnes Lufthavn.