Leiebil Molde

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Molde

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Molde

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Molde fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Molde gjennom oss.

Molde guide

Bilutleie Molde
Leiebil Molde

Molde er en by og en kommune i Romsdal i Møre og Romsdal fylke med 25 849 (2012) innbyggere. Byen ligger langs nordsiden av Fannefjorden og Moldefjorden, og sentrum befinner seg rett vest for Moldeelvas utløp.

Byen er den viktigste industribyen i Møre og Romsdal. Den har blant annet en betydelig næringsmiddel- og verkstedindustri. Molde er kjent for sitt fotballag, Molde Fotballklubb.

Molde ble anerkjent som turistby på 1800-tallet, og det var da den fikk tilnavnet «rosenes by» på grunn av praktfulle parker og rosehager. En av de mer kjente besøkende var tyske keiser Wilhelm 2. som ferierte i de norske fjordene hvert år fra slutten av 1800-tallet og frem til første verdenskrig. Turene ble alltid avsluttet med et opphold i Molde.

Molde er kjent for utsiktspunktet Varden som ligger 400 m.o.h og kan bestiges til fots på en sti som går fra sentrum. Andre severdigheter er rådhuset med statuen Rosepiken, domkirken, Aker stadion og Romsdalsmuseet. Molde er også et godt utgangspunkt for å besøke populære steder som Trollstigen og Trollveggen. Den ville og vakre åtte km lange Atlanterhavsvegen som snoer seg mellom øyene ute i havgapet ligger ikke langt fra Molde. Fra byen har en utsikt mot Moldepanoramaet med sine 222 tinder. Hurtigruten har anløpshavn i Molde.

Hvert år i juli holdes jazzfestivalen i Molde. Det er en av verdens viktigste jazzfestivaler, og er blitt besøkt av legender som Miles Davis og Bill Evans.

Molde lufthavn, Årø, ligger 5 km øst for sentrum.