Leiebil Molde

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Molde

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Molde

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Molde fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Molde gjennom oss.

Molde guide

Bilutleie Molde

Leiebil Molde

Molde er en by og en kommune i Romsdal i Møre og Romsdal fylke med 25 849 (2012) innbyggere. Byen ligger langs nordsiden av Fannefjorden og Moldefjorden, og sentrum befinner seg rett vest for Moldeelvas utløp.

Byen er den viktigste industribyen i Møre og Romsdal. Den har blant annet en betydelig næringsmiddel- og verkstedindustri. Molde er kjent for sitt fotballag, Molde Fotballklubb.

Molde ble anerkjent som turistby på 1800-tallet, og det var da den fikk tilnavnet «rosenes by» på grunn av praktfulle parker og rosehager. En av de mer kjente besøkende var tyske keiser Wilhelm 2. som ferierte i de norske fjordene hvert år fra slutten av 1800-tallet og frem til første verdenskrig. Turene ble alltid avsluttet med et opphold i Molde.

Molde er kjent for utsiktspunktet Varden som ligger 400 m.o.h og kan bestiges til fots på en sti som går fra sentrum. Andre severdigheter er rådhuset med statuen Rosepiken, domkirken, Aker stadion og Romsdalsmuseet. Molde er også et godt utgangspunkt for å besøke populære steder som Trollstigen og Trollveggen. Den ville og vakre åtte km lange Atlanterhavsvegen som snoer seg mellom øyene ute i havgapet ligger ikke langt fra Molde. Fra byen har en utsikt mot Moldepanoramaet med sine 222 tinder. Hurtigruten har anløpshavn i Molde.

Hvert år i juli holdes jazzfestivalen i Molde. Det er en av verdens viktigste jazzfestivaler, og er blitt besøkt av legender som Miles Davis og Bill Evans.

Molde lufthavn, Årø, ligger 5 km øst for sentrum.

Meny