Leiebil Trondheim

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Trondheim

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Trondheim

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Trondheim fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Trondheim gjennom oss.

Trondheim guide

Bilutleie Trondheim
Leiebil Trondheim

Trondheim ligger i Midt-Norge, og er landets 3. største by med 176.000 innbyggere (2012). Byen ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden, og er administrasjonssentrum for Sør-Trøndelag fylke. Øya Munkholmen hører også med til byen.

Trondheim er en universitetsby, og er dessuten et viktig handelssentrum og samferdselsknutepunkt for Midt-Norge.

Trondheim ble grunnlagt i 997 av vikingkongen Olav Tryggvason, og på torvet i sentrum er det en statue av ham, som står på en høy søyle.

Trondheims største turistattraksjon er Nidarosdomen (Nidaros Domkirke), som ble påbegynt på 1100-tallet. Dette er Norges nasjonalhelligdom og en av Nordens største middelalderbygninger.

Andre viktige turistattraksjoner i Trondheim er bl.a. Den gamle bybroen fra 1862, Vår Frue Kirke fra 1200-tallet, Erkebispegården fra 1100-tallet, Trondheim Kunstmuseum, Folkemuseet, Kunstindustrimuseet – med stor samling av kunsthåndverk og design, Vitensenteret – med populærvitenskapelige utstillinger og planetarium samt Vitenskapsmuseet – med sine arkeologiske, kulturhistoriske og naturvitenskapelige utstillinger.

Tyholttårnet i Trondheim er også verdt et besøk. Dette er et 124 meter høyt TV-tårn, der besøkende kan komme opp til en utsiktsplattform som ligger 70 meter over bakkenivå. Herfra får man en fantastisk utsikt over byen og omegn. Det finnes dessuten en roterende restaurant i tårnet.

Byens internasjonale flyplass – Trondheim Lufthavn Værnes – ligger 32 km øst for sentrum.