Leiebil Bodø

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bodø

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bodø

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bodø fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bodø gjennom oss.

Bodø guide

Bilutleie Bodø
Leiebil Bodø

Bodø er både en kommune og by som ligger i Nordland fylke ytterst på en halvøy ut mot Vestfjorden. Den har 38 326 (2012) innbyggere og er den nest største byen i Nord-Norge. Bodø er i tillegg Nordlands fylkeshovedstad.

Så godt som hele byen ble bombet under 2. verdenskrig, og derfor er det meste av bebyggelsen ny.

Saltstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm som ligger sørøst for byen, er en av de mest besøkte stedene i Bodø. Bodøområdet har verdens tetteste populasjon av havørn. Området er også godt egnet for turer både sommer som vinter, om vinteren er skianlegget en viktig attraksjon. Bodø ligger nord for polarsirkelen og midnattssolen står på himmelen rundt en og en halv måned om sommeren.

Byen arrangerer festivaler hele året, en av de mer kjente er Nordland musikkfestuke i august. Mange tar turen til Kjerringøy som ligger 46 km nord for Bodø. Stedet er først og fremst kjent for å ha et av landets best bevarte handels- og markedssted, og de flotte naturomgivelsene er i seg selv en opplevelse.

Bodø er et sentralt trafikknutepunkt for både land-, fly- og sjøtransport. Den er endestasjon for Nordlandsbanen som er en jernbanestrekning mellom Trondheim og Bodø. Bodø er anløpshavn for Hurtigruten fra Bergen til Nordkapp.

Bodø Lufthavn befinner seg kun 1 km fra sentrum og ligger dermed i gangavstand.