Leiebil Glomfjord

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Glomfjord

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Glomfjord

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Glomfjord fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Glomfjord gjennom oss.

Glomfjord guide

Bilutleie Glomfjord

Leiebil Glomfjord

Glomfjord er et tettsted i Meløy kommune i Nordland med 1193 (2012) innbyggere. Det er omgitt av høye, bratte fjell der det ligger ved Kystriksveien innerst i den 18 kilometer lange Glomfjorden like nord for Svartisen.

Glomfjord Alpinsenter er et av Nordlands største alpinsenter og har blitt omtalt som «en av Norges bortgjemte perler for frikjøring». Det går stolheis til Øvre Glomvatnet under Glombreen i nord, og gondolbane fra Fykanvatnet i øst til Nedre Navervatnet. Ved Fykanvatnet utenfor sentrum ligger et helleristningsfelt med 17 ulike helleristninger som er 4000, 5000 år gamle. Nærheten til Svartisen er et viktig trekkplaster for Glomfjorden.

Industri er en viktig næring for tettstedet, og de fleste bedriftene ligger i Glomfjord industripark. Yara produserer bl.a. mineralgjødsel og kalksalpeter, og Scan Wafer produserer silisiumskiver til solcellepaneler. Statkraft og også en viktig bedrift i området.

I september 1942 var Glomfjord Kraftverk arena for sabotasjeaksjonen «Operasjon Muskedunder». Etter aksjonen ga okkupasjonsmakten opp utbyggingen av aluminiumsverket i Glomfjord. Av gruppen på tolv sabotører fra England, Canada og Norge ble åtte tatt av tyskerne like etter aksjonen, og de fleste overlevde ikke krigen. I 1995 ble en bauta som markerer hendelsen avduket ved kraftverket.

Bodø lufthavn er den nærmeste lufthavnen av størrelse og ligger 140 km lenger nord. Mo i Rana lufthavn ligger 60 km lenger sør.

Meny