Leiebil Karasjok

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Karasjok

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Karasjok

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Karasjok fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karasjok gjennom oss.

Karasjok guide

Bilutleie Karasjok

Leiebil Karasjok

Karasjok (nordsamisk: Kárášjoga gielda) er et tettsted og landets nest største kommune etter areal. Kommunen har 2733 innbyggere og tettstedet 1885 (2012). I vest grenser kommunen til Kautokeino, til Alta i nordvest og til Porsanger og Tana i nord. I øst grenser den til Finland, og det er Tana-elven som har definert grensen mellom de to landene. Tettstedet ligger ved elven Tana.

Reindrift og jordbruk er fortsatt hovednæringen i Karasjok, mens jakt, fiske, bærplukking og håndverk er sentrale binæringer. Karasjok er et viktig senter for samisk tradisjon og kultur, Her ligger viktige institusjoner som Sametinget (Sámediggi) NRK, De Samiske Samlinger, Samisk spesialistlegesenter og Samisk kunstnersenter. Her ligger også Samisk spesialbibliotek, Norsk sameråd, samisk videregående skole og samisk folkehøyskole. Omkring 80 % av kommunens innbyggere snakker samisk, og både samisk og norsk brukes som forvaltningsspråk.

Deler av Sørøstre Finnmarksvidda, som er Norges største sammenhengende villmarksområde, ligger i Karasjok. Her er det gode muligheter for friluftsliv og fisking. Turismen i tettstedet og kommunen er i vekst.

Karasjok har en korskirke fra 1807. Kirken er en av de få trebygningene som stod igjen etter at store deler av Finnmark ble brent ned under andre verdenskrig, og den er også den eldste, gjenstående kirken i Finnmark.

Den nærmeste flyplassen er Lakselv flyplass som ligger 70 km unna. Ivalo flyplass i Finland befinner seg 150 km fra Karasjok.

Meny