Leiebil Finnsnes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Finnsnes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Finnsnes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Finnsnes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Finnsnes gjennom oss.

Finnsnes guide

Bilutleie Finnsnes
Leiebil Finnsnes

Finnsnes befinner seg i Lenvik kommune i Troms fylke som befinner seg 70 km sørvest for Tromsø. Den ligger på en odde på fastlandet ut mot Senja ved Gisundet. Stedet har en befolkning på 4253 (2012) innbyggere, og har hatt bystatus siden 2000. Via den 1147 meter lange Gisundbrua er byen forbundet med tettstedet Silsand på Senja

Hurtigruten har anløp i Finnsnes og det er hurtigbåtforbindelse til Tromsø og Harstad. Shopping kan en gjøre på det nyåpnede kjøpesenteret Amfi Finnsnes som har over 40 butikker. Finnsnes har også et kulturhus og kino. Midt i byen ligger Finnsnesvannet og byens park, og her befinner også kirka og rådhuset seg. Dersom en vil besøke Lenvik museum i det gamle prestegårdsanlegget fra 1885 må en reise til  Bjorelvnes 15 km nord for Finnsnes.

Nærmeste flyplass er Bardufoss lufthavn i nabokommunen Målselv, ca. 45 minutters kjøretur fra Finnsnes. Her er det daglige avganger til Oslo Gardermoen og Bodø.