Leiebil Sandnessjøen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sandnessjøen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sandnessjøen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sandnessjøen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sandnessjøen gjennom oss.

Sandnessjøen guide

Bilutleie Sandnessjøen
Leiebil Sandnessjøen

Sandnessjøen er en by og en tidligere kommune i Nordland på ytre Helgeland som også er Alstahaug kommunes administrasjonssenter. Det bor 5827 (2012) innbyggere i byen. De nærmeste nabobyene til Sandnessjøens er Brønnøysund i sør, Mo i Rana i nord og Mosjøen i sørvest. Den ligger på øya Alsten som befinner seg ved munningen av Vefsnfjorden.

Næringsmiddelindustri og verkstedindustri med blant annet fabrikasjon av offshoreprodukter er viktige næringsveier i Sandnessjøen.

Byen ble anløpssted for Hurtigruten i 1891, og det førte til stor oppsving for byen. En av de store attraksjonene er Petter Dass-museet som er tilegnet dikter-presten Petter Dass (1646 – 1707). Den gamle prestegården fra 1700-tallet ligger i landlige, idylliske omgivelser omtrent to mil sør for Sandnessjøen sentrum. Et nytt museumsbygg er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta. Fjellrekken De sju søstre ligger like sør for byen. Det er merkede ruter opp på toppen av alle fjellene.

Sandnessjøen er også et bra utgangspunkt for de som ønsker å utforske Helgelandskysten fra sykkelsetet. Det går rutebåter til øyene Træna, Lovund, Herøy og Vega som har vakker skjærgård. Hvert år arrangeres VM i krabbefiske som er en stor folkefest med marked, smaksprøver, musikk mm.

Sandnessjøen lufthavn Stokka ligger ca. 10 km sørvest for Sandnessjøen.