Leiebil Brønnøysund

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Brønnøysund

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Brønnøysund

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brønnøysund fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brønnøysund gjennom oss.

Brønnøysund guide

Bilutleie Brønnøysund

Leiebil Brønnøysund

Brønnøysund er en by som ligger vest i Brønnøy kommune på Sør-Helgeland i Nordland fylke. Brønnøysund fikk bystatus i 2000 og har 4 648 innbyggere (2012). Byen er den sørligste i landsdelen Nord-Norge

Den berømte Torghatten som er byens landmerke kan ses fra Brønnøysund. Det tar rundt 20 minutter å gå opp til det karakteristiske hullet. Det ble skapt under istiden, er 160 m langt, har en høyde på 35 m, og er 20 m bredt. Ved foten av fjellet ligger Torghatten camping. Brønnøysund er forøvrig kjent for å huse størsteparten av en statlig registeretat som er oppkalt etter stedet, nemlig Brønnøysundregistrene.

Byen anløpes av Hurtigruten to ganger i døgnet, Den sørgående kommer klokka fire om  ettermiddagen og den nordgående rett over midnatt. Brønnøysund profileres som «Kystbyen midt i Norge».

Brønnøysund ligger på en kronglete og lang halvøy, og områdene rundt karakteriseres for en variert og vakkert skjærgård med flere øyer, holmer og skjær. Like utenfor i Toft ligger Norsk Havbrukssenter som er et besøks- og utviklingssenter for norsk havbruksnæring.

Brønnøysund lufthavn har direkteflyvninger til sju forskjellig byer i Norge. Flyplassen ligger i den sørøstre delen av Brønnøysund bare 5 minutters kjøretur fra sentrum.

Meny