Leiebil Stavanger Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Stavanger Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stavanger Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stavanger Lufthavn gjennom oss.

Stavanger Lufthavn guide

Bilutleie Stavanger Lufthavn
Leiebil Stavanger Lufthavn

Stavanger Lufthavn – Sola (SVG) er en internasjonal flyplass som ligger i Rogaland fylke – ca.15 km sørvest for Stavanger sentrum.

Stavanger Lufthavn åpnet i 1937, og var dengang Norges første sivile flyplass. Idag er den landets 3. travleste, og betjener 4,1 millioner passasjerer årlig (2011).

Flyplassen har 2 terminalbygninger – en for flytrafikk og en for helikopter. Helikoptertrafikken går først og fremst til/fra oljeplattformene i Nordsjøen.

Omlag 15 flyselskaper har direkteruter fra Stavanger Lufthavn til 61 destinasjoner i inn- og utland. Det går daglige avganger til Aberdeen, Amsterdam, Billund, Esbjerg, Frankfurt, København og London.

Fasiliteter

Fasiliteter på flyplassen består i hovedsak av restauranter, caféer, bar/kaffebar, aviskiosker, tax-free-butikk, minibanker og gratis internett-tilgang.

Nærmeste hotell – Rica Airport Hotel Stavanger – ligger kun noen få meter fra terminalbygningen.

For å komme seg fra Stavanger Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte flybuss eller taxi. Flybussen bruker 20 – 30 min. i reisetid.

Ønsker man å leie bil i Stavanger, finnes det flere bilutleiebyråer på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt.

Mange turister tar turen opp til Preikestolen, når de er i Stavanger.