Leiebil Arendal

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Arendal

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Arendal

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Arendal fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Arendal gjennom oss.

Arendal guide

Bilutleie Arendal
Leiebil Arendal

Arendal er en by og en kommune i Aust-Agder fylke med en befolkning på 33 778 innbyggere (2012) helt sør i Norge. Kommunen grenser til Tvedestrand i nordøst, Grimstad i sørvest og til Froland i nordvest, og har en lang kystlinje.

I 1992 ble Arendal kommune slått sammen med kommunene Hisøy, Tromøy, Moland og Øyestad. Arendal er kjent for sin vakre skjærgård som tiltrekker seg mange besøkende om sommeren som vil benytte den til fritidsaktiviteter, bading og båtliv. Øyene Tromøy, Hisøya, Flosta og Tverrdalsøya ligger ved byen og alle har fastlandsforbindelse.

Tyholmen er Arendals eldste bydel. Her ligger Trefoldighetskirken som er spesielt kjent for sitt 82 meter høye tårn, og rådhuset fra begynnelsen av 1700-tallet som skal være Norges høyeste trebygning og landets nest eldste etter Stiftsgården. Arendal har flere museer, to av dem er bymuseet og Merdøgaard Skjærgårdsmuseum. For barn og familier er Jumbo Lekeland en populær attraksjon.

Arendal ble omtal som en viktig havn allerede i 1528. På begynnelsen av 1800-tallet var den Norges største havneby etter Bergen.

Arendals bryggeri, Arendal Smelteverk, Alcatel Kitron og Vindholmen verft er blant de viktigste bedriftene i Arendal.

Sørlandsbanen går gjennom byen. Den nærmeste flyplassen er Arendal/Kjevik som ligger 66 km unna.