Leiebil Svolvær

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Svolvær

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Svolvær

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Svolvær fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Svolvær gjennom oss.

Svolvær guide

Bilutleie Svolvær

Leiebil Svolvær

Svolvær en by og administrasjonssenteret for Vågan kommune i Nordland. Den ligger i Lofoten på sørøstsiden av Austvågøy ut mot Vestfjorden. Byen Svolvær har 4 230 innbyggere (2012). Til sammen utgjør Svolvær og Kabelvåg som ligger 3 km lenger sør en omtrent sammenhengende bebyggelse på vel 6 000 innbyggere.

Lofotfisket har fra gammelt av dannet grunnlaget for Svolværs eksistens. Svolvær er i dag Lofotens største fiskevær med en allsidig fiskeindustri og også det viktigste handelssentrumet i Lofoten.

Svolvær er et viktig kommunikasjonssenter med Kong Olavs vei (E 10) og har en stor havn med kystgodsruter og lokale båtruter, og hurtigbåtruter til Vesterålen, Narvik og Bodø. Stedet er og anløpshavn for Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvær er et godt utgangspunkt for den som vil oppleve Lofotens storslåtte natur med strender, åpent hav og fjell. Men Svolvær og Kabelvåg byr også på gode kultur- og kunstmuligheter og tiltrekker seg mange kunstnere. På hurtigrutekaia ved torget befinner Lofoten kulturhus seg som har et tett program med konserter og forestillinger hele året. I Kabelvåg ligger Nordland kunst- og filmfagskole og flere gallerier og museer. Nordnorsk Kunstnersenter befinner seg i Svolvær. Sangerne og låtskriverne Kari og Lars Bremnes kommer fra byen.

Svolvær lufthavn ligger på Helle, ca. 6 km øst for Svolvær.

Meny