Leiebil Svolvær

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Svolvær

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Svolvær

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Svolvær fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Svolvær gjennom oss.

Svolvær guide

Bilutleie Svolvær
Leiebil Svolvær

Svolvær en by og administrasjonssenteret for Vågan kommune i Nordland. Den ligger i Lofoten på sørøstsiden av Austvågøy ut mot Vestfjorden. Byen Svolvær har 4 230 innbyggere (2012). Til sammen utgjør Svolvær og Kabelvåg som ligger 3 km lenger sør en omtrent sammenhengende bebyggelse på vel 6 000 innbyggere.

Lofotfisket har fra gammelt av dannet grunnlaget for Svolværs eksistens. Svolvær er i dag Lofotens største fiskevær med en allsidig fiskeindustri og også det viktigste handelssentrumet i Lofoten.

Svolvær er et viktig kommunikasjonssenter med Kong Olavs vei (E 10) og har en stor havn med kystgodsruter og lokale båtruter, og hurtigbåtruter til Vesterålen, Narvik og Bodø. Stedet er og anløpshavn for Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvær er et godt utgangspunkt for den som vil oppleve Lofotens storslåtte natur med strender, åpent hav og fjell. Men Svolvær og Kabelvåg byr også på gode kultur- og kunstmuligheter og tiltrekker seg mange kunstnere. På hurtigrutekaia ved torget befinner Lofoten kulturhus seg som har et tett program med konserter og forestillinger hele året. I Kabelvåg ligger Nordland kunst- og filmfagskole og flere gallerier og museer. Nordnorsk Kunstnersenter befinner seg i Svolvær. Sangerne og låtskriverne Kari og Lars Bremnes kommer fra byen.

Svolvær lufthavn ligger på Helle, ca. 6 km øst for Svolvær.