Leiebil Harstad / Narvik Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie på Harstad / Narvik Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Harstad / Narvik Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Harstad / Narvik Lufthavn gjennom oss.

Harstad / Narvik Lufthavn guide

Bilutleie Harstad / Narvik Lufthavn

Leiebil Harstad / Narvik Lufthavn

Harstad/Narvik Evenes Lufthavn(EVE) befinner seg mellom byene Harstad og Narvik, og ligger nærmere bestemt i Evenes kommune i Nordland. Navnet «Evenes» brukes fortsatt lokalt når folk henviser til flyplassen. Det er gode bussforbindelser fra flyplassen til Harstad og til Narvik. Terminalen ligger like ved Europavei 10, med god veiforbindelse til det meste av regionen.

Det er mange tilreisende som velger å fly hit når de skal videre til steder som Lofoten, Vesterålen og Senja. Dette fordi det går direktefly fra blant annet Oslo, og det er enkelt med leiebil på Evenes. I tillegg er veien mellom flyplassen og Lofoten blitt kraftig forbedret de siste årene. Det er bygget nye broer, noe som gjør at man nå slipper å ta ferge for å komme seg til for eksempel Svolvær. Kjøretiden til Lofoten har dermed blitt omtrent halvert i forhold til tidligere.

Omtrent 800 000 passasjerer benytter seg av Harstad/Narvik Evenes Lufthavn i året. Det meste av trafikken går innenlands, men flyplassen har også direkte flyvninger til et knippe internasjonale destinasjoner. Blant annet settes det ofte opp charterfly, både på vinteren og sommeren, til steder som Alicante, Chania, Gran Canaria. Flyplassen tilbyr trådløst internett, kafe, møterom til utleie, samt den har en liten taxfree-butikk.

Leiebil på Harstad / Narvik Lufthavn

Flyplassen er ganske liten og oversiktlig, og du kan ikke unngå å se skrankene til leiebilselskapene. Per i dag finner du Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt representert på Harstad/Narvik Lufthavn.

 • Fra Evenes lufthavn til Harstad er det cirka 45 kilometer, med en kjøretid på omtrent 45 minutter.
 • Fra Evenes Lufthavn til Narvik er det i underkant av 60 kilometer, med en kjøretid på rundt 1 time.
 • Fra Evenes Lufthavn til Svolvær er det 171 kilometer. Uten stopp vil kjøreturen ta i overkant av 3 timer.

Utforsk Harstad/Narvik Lufthavn med leiebil

Nord-Norge er som skapt for ferieturer med leiebil, og spesielt for de som er på jakt etter unike naturopplevelser. Det er fjellene, havet, øyrikene, de små fiskeværene og det avslappende livet som lokker. De største trekkplastrene er likevel midnattssolen og nordlyset. Begge er med på å gjøre Nord-Norge til et attraktivt sted å reise hele året. Harstad/Narvik Lufthavn er et godt utgangspunkt for å besøke flere av landsdelens flotteste steder. Her er noen forslag til hva du bør få med deg.

Sol hele døgnet.! Opplev midnattsolen i Nord-Norge, reis gjerne ut til kysten for å se solen over horisonten.

Lofoten – Opplev Norge på sitt vakreste

Lofoten er nok den mest kjente turistdestinasjonen i Nord-Norge. Du kan riktignok fly dit, for eksempel via Bodø og videre til Svolvær, men mange mener det er best å ankomme Lofoten med båt eller bil. Derfor er det faktisk vanlig å fly til Harstad/Narvik Lufthavn, og ta turen videre derfra med leiebil. Du trenger som regel bil om du vil oppleve alt Lofoten har å by på. Øyriket gir deg fantastiske naturopplevelser. Du kan vandre opp på de bratte tindene, ta deg en fisketur på havet, dra på hvalsafari, besøke mange spennende museer, bo i rorbu, og nyte livet i de mange vakre fiskeværene.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Svolvær er det 170 kilometer. Uten stopp vil du kjøre dit på cirka 3 timer.
 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til fiskeværet Å helt ytterst ute i Lofoten, er det i underkant av 300 kilometer. Uten stopp vil kjøretiden bli omtrent 6 timer.

Lofoten byr på noen flotte strender.

Reiser du til Senja om vinteren kan du være heldig å oppleve nordlyset.

Senja – Et ”Lofoten” for de kresne

Senja er Norges nest største øy, om vi ikke inkluderer Svalbard, og minst like vakker som det mer kjente øyriket Lofoten. Her også er det høye tinder og fjell som stuper ned i havet, mange koselige små fiskevær og bygder, og du kan oppleve mye av det samme, men uten like mange turister rundt deg. Det er ikke bare for å bo i rorbu, fiske og nyte livet at folk reiser til Senja. På denne øya finner du mange vakre steder og utsiktspunkt om du vil jakte på nordlyset om vinteren, eller nyte midnattssolen om sommeren. Visstnok bor det også troll på Senja, og er du heldig treffer du på en av de snille variantene.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn er det 168 kilometer til broen som knytter Senja til fastlandet, i tettstedet Finnsnes. Denne strekningen bruker du normalt 2,5 til 3 timer på med bil.
 • Videre fra Finnsnes til Hamn eller Gryllefjord, to av de vakre fiskeværene på utsiden av øya, er det omtrent 50 og 60 kilometer mer å kjøre, og cirka 1 time mer i tid.

Reinsdyr ved verdens nordligste zoo – Polar Park.

Polar Park – Verdens nordligste zoo

Polar Park ligger ikke så langt fra Bjerkvik, tettstedet du tar av fra dersom du kjører i retning mot blant annet Tromsø og Senja. Avstikkeren til parken er virkelig verdt tiden din dersom du vil se de største dyrene i norsk fauna. Her kommer du tett innpå brunbjørn, ulv, gaupe, jerv, fjellrev, elg, hjort, reinsdyr og moskus. Parken viser dyrene i sitt rette element, der dyrene har god plass og blir tatt godt vare på. Det anbefales å besøke parken på de tidspunktene dyrene du vil se skal mates, noe som spesielt gjelder de sky ulvene, jervene og gaupene.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Polar Park er det cirka 79 kilometer, med en kjøretid på omtrent 1 time og 20 minutter.

Røkenes Gård – Unikt gods med restaurant, kafé og kunstgalleri

Røkenes Gård ligger 6 kilometer utenfor Harstad sentrum. Stedet har vært bosatt i omtrent 1500 år, mens dagens hovedbygning dateres til 1750-tallet. Tidligere var dette et handelssted og gårdsbruk. I dag er det gourmetrestaurant i det vakre hovedhuset, mens i det gamle fjøset er det en enklere restaurant og kafé, kunstgalleri, møtelokaler og håndverksutstilling. Området rundt gården er nydelig å spasere i, og du finner en krevende 9-hulls golfbane i tilknytning til gården. Merk deg at det meste av året er Røkenes Gård som regel kun åpent på søndager utenom bestillinger, mens om sommeren er det åpent daglig. Her får du det som kanskje er Norges beste vafler, med rømme og hjemmelaget syltetøy.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Røkenes Gård er det omtrent 55 kilometer. Kjøretiden er cirka 50 minutter.
 • Fra Harstad sentrum er det 6 kilometer til Røkenes Gård, og du kommer deg dit med leiebil på under 10 minutter.

Skianlegget i Narvik gir deg en unik opplevelse.

Narvikfjellet – Like vakkert om vinteren som på sommeren

I Narvik ligger et av de beste skianleggene i verden, dersom vakre omgivelser skal med i betraktningen. Narvikfjellet stuper rett ned mot havet og sentrum av den lille byen. Å suse ned på ski her om vinteren er en unik opplevelse. På toppen spenner du på deg skiene eller snøbrettet på omtrent 1000 meters høyde, og noen minutter senere er du nede i sentrum av Narvik, og nesten på havnivå.  Anlegget har omtrent 20 kilometer med preparerte løyper, og fem skiheiser. Er du i området om sommeren bør du også vurdere å ta turen opp på fjellet. Kaféen på toppen er åpen alle dager, du kan komme deg opp med gondolbanen, og du vil få en utsikt over fjorden og fjellene som er uslåelig.

 • Fra Harstad/Narvik Lufthavn til Narvik sentrum og foten av Narvikfjellet er det cirka 60 kilometer. Du kjører strekningen på omtrent 1 time.

Det er sjelden problemer trafikkmessig på veiene i regionen.

Parkering og trafikk med leiebil

Parkering i byene og regionen som betjenes av Harstad/Narvik Lufthavn er som ellers i Norge. Du finner som regel enkelt gratis parkering, med mindre du vil sette fra deg leiebilen i sentrum i en av byene eller i de større tettstedene.

Det er sjelden problemer trafikkmessig, unntatt på sommeren på strekninger som går til Lofoten. Da kan det være en god del turister på veiene, og mange av de reiser med campingvogner på slep, eller i bobiler. Du opplever neppe køer der trafikken står stille, men det kan gå litt saktere å kjøre enn ellers på året.

Vær oppmerksom på at det også er mange strekninger i nord hvor det ofte kommer dyr på veiene. Mange steder er det høy fare for elg, det er områder med reinsdyr også i Troms og Nordland, og det er områder hvor det kan være gårdsdyr på landeveiene.

Meny