Leiebil Harstad

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Harstad

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Harstad

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Harstad fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Harstad gjennom oss.

Harstad guide

Bilutleie Harstad
Leiebil Harstad

Harstad er den nest største byen i Troms fylke og ligger nordøst på Hinnøya. Byen har en befolkning på 19 983 (2012) innbyggere.

Harstad kalles ofte for kulturbyen i nord, og siden 1965 har Harstad vært sete for Festspillene i Nord-Norge som arrangeres hvert år i juni. Harstad Kulturhus med bl.a. konsertscene og kongresshall ble åpnet i 1992 og har mange spennende arrangementer hele året. I juli arrangeres en internasjonal sjøfiskefestival som tiltrekker mange besøkende. Harstad er et møtepunkt for den nord- og sørgående Hurtigruten som hver morgen ankommer byen.

Harstad har mange godt bevarte fortidsminner. Her ligger Trondenes kirke fra 1250 som er verdens nordligste steinkirke fra middelalderen. Trondarnes Distriktsmuseum har utstillinger av Harstads kultur- og naturhistorie. På Kjeøya nord for sentrum finnes det gravrøyser fra jernalderen og hellemalingsfelt fra steinalderen. Harstad var tidligere en viktig by for forsvaret og i Trondenes leir finner man den severdige Adolfkanonen fra andre verdenskrig.

Røkenes Gård og Gjestehus er kjent for sin vakre og gamle trehusbebyggelse. Gården ligger 6 km utenfor sentrum og er åpent for turister. Også Harstad sentrum har mye godt bevart trehusbebyggelse, for eksempel i handlegaten Strandgata og på torvet.

Viktige næringer i Harstad og omegn er fiske, olje og gass-virksomhet.

Den nærmeste flyplassen er Harstad/Narvik Evenes lufthavn som ligger 45 km fra sentrum.