Leiebil Alicante

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Alicante

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Alicante

Finn beste pris på bilutleie i Alicante ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Alicante. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Alicante guide

Bilutleie Alicante

Leiebil Alicante

Alicante er en havneby som ligger sørøst i Spania ved Middelhavet. Alicante er nest største by i regionen Valencia, og er hovedstad i provinsen Alicante.

Byens økonomi er stort sett basert på turisme og vinproduksjon. Alicante er sentrum for Costa Blanca, og de mange turistene velger denne byen som feriested kanskje først og fremst på grunn av det milde klimaet og de flotte badestrendene.

Gamlebyen i Alicante er en stor turistattraksjon – med sine historiske bygninger, sine trange gater og sine hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Et kjent landemerke i byen er borgen “Castillo de Santa Barbara” fra middelalderen. Deler av borgen er fra ca. år 230 f. Kr. Borgen ligger på en høyde – 300 m.o.h. – og herfra får man flott utsikt over bukten Costa Blanca.
Nedenfor borgen ligger byen med Rådhuset fra 1760, Santa Maria kirken fra 1300-tallet samt renessansekirken San Nicolás de Bari fra 1700-tallet.

Andre turistattraksjoner i Alicante er bl.a. Det arkeologiske museum “Marq” – der besøkende får en interaktiv reise gjennom historien – med utstillinger av gjenstander fra førhistorisk tid til nyere tid.

Ellers har byen flere markeder og parker, flere innbydende badestrender – der Playa San Juan er en av de mest populære, promenaden “Explanada de Espana” – omgitt av palmer, Tyrefekterarenaen fra 1849 (med tyrefekter museum) samt Museum for samtidskunst – der man kan se utstillinger av verk fra bl.a. Miró, Dalí og Picasso.

Byens flyplass – Alicante Airport – ligger 12 km sørvest for sentrum.

Meny