Leiebil Alicante

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Alicante

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Alicante

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Alicante fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Alicante gjennom oss.

Alicante guide

Bilutleie Alicante
Leiebil Alicante

Alicante er en havneby som ligger sørøst i Spania ved Middelhavet. Alicante er nest største by i regionen Valencia, og er hovedstad i provinsen Alicante.

Byens økonomi er stort sett basert på turisme og vinproduksjon. Alicante er sentrum for Costa Blanca, og de mange turistene velger denne byen som feriested kanskje først og fremst på grunn av det milde klimaet og de flotte badestrendene.

Gamlebyen i Alicante er en stor turistattraksjon – med sine historiske bygninger, sine trange gater og sine hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Et kjent landemerke i byen er borgen «Castillo de Santa Barbara» fra middelalderen. Deler av borgen er fra ca. år 230 f. Kr. Borgen ligger på en høyde – 300 m.o.h. – og herfra får man flott utsikt over bukten Costa Blanca.
Nedenfor borgen ligger byen med Rådhuset fra 1760, Santa Maria kirken fra 1300-tallet samt renessansekirken San Nicolás de Bari fra 1700-tallet.

Andre turistattraksjoner i Alicante er bl.a. Det arkeologiske museum «Marq» – der besøkende får en interaktiv reise gjennom historien – med utstillinger av gjenstander fra førhistorisk tid til nyere tid.

Ellers har byen flere markeder og parker, flere innbydende badestrender – der Playa San Juan er en av de mest populære, promenaden «Explanada de Espana» – omgitt av palmer, Tyrefekterarenaen fra 1849 (med tyrefekter museum) samt Museum for samtidskunst – der man kan se utstillinger av verk fra bl.a. Miró, Dalí og Picasso.

Byens flyplass – Alicante Airport – ligger 12 km sørvest for sentrum.