Leiebil Alicante Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Alicante Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Alicante Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Alicante Lufthavn gjennom oss.

Alicante Lufthavn guide

Bilutleie Alicante Lufthavn
Leiebil Alicante Lufthavn

Alicante Airport (ALC) er en internasjonal flyplass som ligger sør i Spania ved Middelhavet – 12 km sørvest for Alicante sentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Alicante», og ble åpnet i 1967 under navnet «El Altet».

Alicante Lufthavn er den 6. travleste i Spania, og en av de 50 travleste i Europa. Flyplassen betjener 9,9 millioner passasjerer årlig (2011).

Omlag 40 flyselskaper har direkteruter fra Alicante Lufthavn til 86 destinasjoner i inn- og utland. Flyselskapet Ryanair har hovedbase her, og har hyppige avganger til bl.a. London og Birmingham.

Alicante Lufthavn har 1 terminalbygning (nyåpnet), og her finnes publikumsfasiliteter som restauranter, caféer, bar, butikker (også tax-free), apotek, internett-tilgang, medisinsk senter, minibanker, valutavekslings-skranke, Vip Lounge, møterom og informasjons-disk.

Det er ingen hotell på flyplassen, og det nærmeste er Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmuligheter fra Alicante Lufthavn til sentrum består av buss eller taxi. Det vil i nær fremtid være mulig å benytte trikk til sentrum, da kjelleren i terminalbygningen er tilrettelagt for trikkestasjon. Ønsker man å leie bil i Alicante, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.