Leiebil Alicante Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Alicante Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Alicante Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Alicante Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Alicante Lufthavn guide

Bilutleie Alicante Lufthavn

Leiebil Alicante Lufthavn

Alicante Airport (ALC) er en internasjonal flyplass som ligger sør i Spania ved Middelhavet – 12 km sørvest for Alicante sentrum. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Alicante”, og ble åpnet i 1967 under navnet “El Altet”.

Alicante Lufthavn er den 6. travleste i Spania, og en av de 50 travleste i Europa. Flyplassen betjener 9,9 millioner passasjerer årlig (2011).

Omlag 40 flyselskaper har direkteruter fra Alicante Lufthavn til 86 destinasjoner i inn- og utland. Flyselskapet Ryanair har hovedbase her, og har hyppige avganger til bl.a. London og Birmingham.

Alicante Lufthavn har 1 terminalbygning (nyåpnet), og her finnes publikumsfasiliteter som restauranter, caféer, bar, butikker (også tax-free), apotek, internett-tilgang, medisinsk senter, minibanker, valutavekslings-skranke, Vip Lounge, møterom og informasjons-disk.

Det er ingen hotell på flyplassen, og det nærmeste er Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmuligheter fra Alicante Lufthavn til sentrum består av buss eller taxi. Det vil i nær fremtid være mulig å benytte trikk til sentrum, da kjelleren i terminalbygningen er tilrettelagt for trikkestasjon. Ønsker man å leie bil i Alicante, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.

Meny