Leiebil Stathelle

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Stathelle

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Stathelle

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stathelle fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stathelle gjennom oss.

Stathelle guide

Bilutleie Stathelle
Leiebil Stathelle

Stathelle er en liten by som ligger i Bamble kommune i Telemark. Den befinner seg rundt 160 km sør for Oslo, og ligger mellom Langesund og Porsgrunn ved E18. Byen har ca. 6336 (2008) innbyggere

Stathelle ligger i nærheten av mange flotte naturområder, både innenlands og langs kysten. Skjærgården i byen og nærliggende byer som Langesund og Kragerø er spesielt populære om sommeren for de som liker båt- og badeliv.

Fra Langesund ca. 7 km sør for Stathelle går det ferje til Hirtshals. I Langesund kan en besøke Bamble kystmuseum som ligger i en sjøbod ved sundet i Langesund sentrum. Kystmuseet inneholder utstillinger med tema fra Bamble maritime historie. Langesund bad er et tradisjonelt badehotell rik på historie mens på Quality Resort & Hotel Skjærgården ligger en ny badepark med flere bassenger og sklier.

Stathelle har et historisk senter med trehusbebyggelse fra 1830-årene, og det er en fin opplevelse å gå rundt i gatene. I Hovedgata Strandgata er det mange butikker. I sentrum ligger også Brotorvet Shoppingsenter som har 85 ulike butikker og spisesteder.

55 km nordøst for Stathelle ligger den nærmeste store flyplassen som er Sandefjord Lufthavn Torp.