Leiebil Leknes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Leknes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Leknes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Leknes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Leknes gjennom oss.

Leknes guide

Bilutleie Leknes
Leiebil Leknes

Leknes er en by og administrasjonssenteret i Vestvågøy kommune i Nordland. Byen fikk bystatus i 2002, og er en av to byer i Lofoten sammen med Svolvær. Leknes har 2750 innbyggere (2012).

I Lofothallen arrangeres det konserter året rundt med både norske og utenlandske artister. Årlige arrangementer i Leknes er Lofotmessa om sommeren, og Lofoten Countryfestival og Høstvekka på høsten. På Fygle, like utenfor Leknes, ligger bygdemuseet Vestvågøy museum.
Leknes fungerer som handelssentrum for Vest-Lofoten. Her ligger Lofotsenteret som er et av Nord-Norges største kjøpesentre. Lofotprodukt AS som produserer fiskemat er en sentral bedrift. Leknes er også en viktig cruisehavn.

Leknes er omringet av de flotte naturperlene Lofoten er verdenskjent for. Lofoten byr blant annet på gode fiskemuligheter og storslått natur, spekkhoggersafari og idylliske fiskevær. Dersom en vil bo på en av de mange rorbuene Lofoten karakteriserer for må en reise ut av Leknes.

Leknes lufthavn er en av de mest trafikkerte kortbane-flyplassene i landet med flyvninger til Bodø, Røst og Svolvær. Harstad/Narvik lufthavn Evenes ligger omtrent 70 km lenger nord.