Leiebil Båtsfjord

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Båtsfjord

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Båtsfjord

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Båtsfjord fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Båtsfjord gjennom oss.

Båtsfjord guide

Bilutleie Båtsfjord

Leiebil Båtsfjord

Båtsfjord er en kommune og et kommunesenter i Øst-Finnmark som befinner seg på nordsiden av Varangerhalvøya. Det er en av Norges aller nordligste kommuner. Båtsfjord har 2122 (2012) innbyggere, og så godt som alle innbyggerne bor i kommunesenteret.

Det finnes flere fraflyttede fiskevær i kommunen som i dag først og fremst brukes til turisme, et av dem er Makkaur 15 km utenfor. Men på grunn av nærheten til Barentshavet er hovednæringen fortsatt fiske og fiskeindustri, og Båtsfjord er et av Norges største fiskevær. Det finnes flere fiskeforedlingsfabrikker i kommunen, og spesielt er Båtsfjord kjent for sin produksjon av lodde. På vidda drives det reindrift.

Landskapet i kommunen består for det meste av fjell og vidder som ligger 400 moh. og går bratt ned i havet. Landskapet i Båtsfjord er svært gammelt fordi det ble formet allerede før istiden. Det finnes flere boplasser og fangstanlegg fra steinalderen.

Blant attraksjonene er fuglefjellet Stauran på nordsiden av fjorden. Det er et av Norges største fuglefjell, her kan en oppleve havørn og et mangfold av hekkende sjøfugl. Vesterelva med utløp i Syltefjorden er en god elv for de som liker å fiske laks. Årets største festival kalles Båtsfjord i fest og arrangeres siste uken i juli, med konserter og arrangementer. Hurtigruten har anløpshavn i Båtsfjord.

Båtsfjord lufthavn som sto ferdig i 1999 betjener daglig fire ruter for Widerøe. Vardø og Vadsø lufthavn ligger i underkant 60 km unna.

Meny