Leiebil Båtsfjord

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Båtsfjord

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Båtsfjord

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Båtsfjord fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Båtsfjord gjennom oss.

Båtsfjord guide

Bilutleie Båtsfjord
Leiebil Båtsfjord

Båtsfjord er en kommune og et kommunesenter i Øst-Finnmark som befinner seg på nordsiden av Varangerhalvøya. Det er en av Norges aller nordligste kommuner. Båtsfjord har 2122 (2012) innbyggere, og så godt som alle innbyggerne bor i kommunesenteret.

Det finnes flere fraflyttede fiskevær i kommunen som i dag først og fremst brukes til turisme, et av dem er Makkaur 15 km utenfor. Men på grunn av nærheten til Barentshavet er hovednæringen fortsatt fiske og fiskeindustri, og Båtsfjord er et av Norges største fiskevær. Det finnes flere fiskeforedlingsfabrikker i kommunen, og spesielt er Båtsfjord kjent for sin produksjon av lodde. På vidda drives det reindrift.

Landskapet i kommunen består for det meste av fjell og vidder som ligger 400 moh. og går bratt ned i havet. Landskapet i Båtsfjord er svært gammelt fordi det ble formet allerede før istiden. Det finnes flere boplasser og fangstanlegg fra steinalderen.

Blant attraksjonene er fuglefjellet Stauran på nordsiden av fjorden. Det er et av Norges største fuglefjell, her kan en oppleve havørn og et mangfold av hekkende sjøfugl. Vesterelva med utløp i Syltefjorden er en god elv for de som liker å fiske laks. Årets største festival kalles Båtsfjord i fest og arrangeres siste uken i juli, med konserter og arrangementer. Hurtigruten har anløpshavn i Båtsfjord.

Båtsfjord lufthavn som sto ferdig i 1999 betjener daglig fire ruter for Widerøe. Vardø og Vadsø lufthavn ligger i underkant 60 km unna.