Leiebil Tønsberg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tønsberg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Tønsberg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tønsberg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tønsberg gjennom oss.

Tønsberg guide

Bilutleie Tønsberg

Leiebil Tønsberg

Tønsberg er en kommune og en by i Vestfold ved Oslofjorden. I vest grenser kommunen mot Stokke, i nord-vest mot Re, i nord mot Horten, i øst mot Oslofjorden og i sør mot Nøtterøy. Byen har 41 237 (2013) innbyggere.

Slottsfjellstårnet på Slottsfjellet i Tønsberg er byens landemerke. Steintårnet ble reist i 1888.

På grunn av vakker beliggenhet ved Oslofjorden med skjærgård og småbåthavn er Tønsberg en mye besøkt by i sommermånedene. Men byens spennende historie og kulturliv trekker også mange besøkende.  Ifølge Snorres kongesagaer ble byen grunnlagt før slaget i Hafrsfjord (rundt 872). Dersom dette er tilfelle betyr det at Tønsberg er Norges eldste by. I 1201 ble Tunsberghus Festning beleiret av kong Sverre og birkebeinere og til slutt oppgitt av baglerne som hadde sete i Tønsberg.

Byen hadde sin storhetstid i middelalderen da flere konger bodde på festningen Tunsberghus. Slottsfjellet har i dag ruiner av Tunsberghus og rester av Mikaelskirken. Opprinnelig lå byen i området nedenfor det 63 m høye Slottsfjellet ned mot Byfjorden. Her finner man i dag ruiner av flere kirker, St. Olavs kloster og en kongsgård fra 1200-tallet. Fra 1700-tallet ble Tønsberg en sentral by for norsk sjøfart og hvalfangst.

Gatenett og torv i Tønsberg sentrum er strukturer som stammer helt fra middelalderen. Tønsbergs har bevart store deler av det gamle bysenteret med trebebyggelse fra 1800-tallet.

Det er mange fornminner i Tønsberg kommune. Et av dem er Osebergskipet, et vikingskip fra 820 som nå er på Vikingskipmuseet i Oslo. Oseberg kulturhus er et flerbrukshus med hotell, scener og konferansefasiliteter hvor det spesielt holdes mange konserter og arrangementer om sommeren.

Sandefjord Lufthavn Torp
ligger 26 km nordøst for sentrum.

Meny