Leiebil Florø

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Florø

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Florø

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Florø fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Florø gjennom oss.

Florø guide

Bilutleie Florø

Leiebil Florø

Florø er en by i Flora kommune i Sunnfjord i Sogn og Fjordane fylke. Florø ligger helt ytterst på øya Florelandet mellom Botnafjorden og Solheimsfjorden, og er Norges vestligste by. Den har 8642 (2012) innbyggere.

Florø ble opprinnelig opprettet i 1860 på grunn av godt sildefiske i havområdet, og byopprettelsen ble bestemte fra høyeste hold av Stortinget. Florø fikk først status som ladested, det vil si en by med begrensede rettigheter. Fordi Florø ble planlagt som en by og ikke bygd opp etter hvert slik som mange norske tettsteder, er gatenettet utformet som en storby. Strandgata er en travel og hyggelig handlegate og etter de siste årenes oppussing er den blitt brosteinsbelagt.  Kommunen er flere ganger kåret til den triveligste bykommunen i landet, og ble utdelt «Miljøbyprisen» i 1998.

Næringslivet i kommunen er eksportrettet, hovednæringene er fiskeindustri med både havfiske og oppdrett, skipsbygging og servicenæring. Florø er også en viktig forsyningsbase for oljeindustrien og har en godt utbygd havn. Florø er et av anløpsstedene til Hurtigruten.

Kystmuseet i Sogn og Fjordane ligger i Florø. Museet viser ikke bare til fortidens natur- og kulturforhold langs kysten, men også nåtidens kultur.

Florø lufthavn befinner seg 2 km nordøst for byen.

Meny