Leiebil Sortland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sortland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sortland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sortland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sortland gjennom oss.

Sortland guide

Bilutleie Sortland
Leiebil Sortland

Sortland er en by og en kommune samt regionsenteret for Vesterålen i Nordland.
Kommunen ligger omkring Sortlandssundet, og omfatter den vestlige delen av Hinnøya og den østlige delen av Langøya. Det bor 4797 innbyggere (2012) i byen.

Sortland er en ung by, fra 1997. For å gi byen et helhetlig preg ble ideen om «den blå byen ved sundet», at byens bygninger skulle males i blåtoner, lansert. Den litterære utsmykkingen «Skrift på blå bunn» er en viktig del av prosjektet. I samarbeid med forfatter Lars Saabye Christensen har ungdom fra Vesterålen deltatt i en dugnad med å sette ord, dikt og tekster på de blå fasadene. Men ideen er omdiskutert, og så langt er bare noen bygg malt i blånyanser.

Vesterålen er kjent for sin vakre natur med et vilt hav, høye fjell, dype fjorder og utallig antall øyer, og naturen er det vanligste trekkplasteret for de som besøker Sortland. Sortlandsmarka er et fint turområde både sommer som vinter. Jennestad gamle handelssted er en vakker brygge med gammeldags butikk som ligger 8 km nord for Sortland sentrum

Sortland er anløpshavn for Hurtigruten. Sørgående anløper klokka 12.30 og nordgående klokka 03.00. En av de mest populære turistattraksjonene i området er hvalsafari, på disse turene kan en oppleve både spekkhuggere, knølhval, finnhval og havørn.

Nærmeste flyplass for Sortland er flyplassen på Skagen ved Stokmarknes, 23 km fra Sortland sentrum. Den større flyplassen Harstad/Narvik lufthavn på Evenes ligger omtrent to og en halv time unna med bil.