Leiebil Stokmarknes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Stokmarknes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Stokmarknes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stokmarknes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stokmarknes gjennom oss.

Stokmarknes guide

Bilutleie Stokmarknes

Leiebil Stokmarknes

Stokmarknes er den viktigste byen i Hadsel kommune i Vesterålen i Nordland fylke. Byen har  3198 innbyggere (2012) og ligger på Hadseløya. Riksvei 82 går forbi Stokmarknes

Byen er kjent for å være hjemstedet til hurtigruta. I tillegg til at Hurtigruta ASA har sine hovedkontorer  i Stokmarknes, finnes også et hurtigrutemuseum her hvor en kan få et godt innblikk i hurtigrutas historie. Norges mest berømte turistattraksjon og stolthet har en historie som går helt tilbake til 2. juli 1893 da skipet DS Vesteraalen for første gang tok fatt på strekningen Trondheim–Hammerfest.

Kontorlokalene toø hurtigruta ligger i de ærverdige og gamle lokalene til Vesteraalens Dampskibsselskabs, mens hurtigrutemuseet ligger i moderne lokaler ved hurtigrutekaia. Til museet hører også den gamle hurtigruta MS «Finnmarken» fra 1956 som er et helt skip åpent for besøkende.

Vesterålens storslått natur har mye å tilby besøkende. Det er her den kjente Trollfjorden i Raftsundet befinner seg. Vesterålen har lite lysstøy og er perfekt for observasjoner av nordlys. En av de større attraksjonene er hvalsafari. Vesterålen består av mange større og mindre øyer, og området er ideelt for havpadling. En idyllisk skjærgård gir ly for storhavet, men for de som liker å være mer eksponert er yttersida av Vesterålen perfekt.

5 km nord for Stokmarknes på Langøya ligger Stokmarknes lufthavn, Skagen. Det er en av Norges travleste regionale flyplasser.

Meny