Leiebil Bergen Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bergen Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bergen Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bergen Lufthavn gjennom oss.

Bergen Lufthavn guide

Bilutleie Bergen Lufthavn

Leiebil Bergen Lufthavn

Bergen Lufthavn Flesland (BGO) ligger 20 km sør for Bergen, og er Norges nest største flyplass. Den ble bygget i 1955, og betjener i dag rundt 5 millioner passasjerer årlig. Et britisk reisemagasin kåret for et par år siden Bergen Lufthavn til «Europas beste flyplass».

Dagens terminal ble åpnet i 1988, men det er allerede planlagt en betydelig utvidelse i løpet av de nærmeste årene. Den gamle terminalen fungerer nå som helikopterterminal for oljevirksomheten i Nordsjøen.

Fra Bergen Lufthavn Flesland er det, i tillegg til en omfattende innenlandstrafikk, også faste flyruter til 51 destinasjoner over hele Europa – operert av rundt 15 ulike flyselskaper.

Kommunikasjonene mellom flyplassen og Bergen sentrum er gode. Man kan velge mellom flybuss, ordinær rutebuss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Bergen, har en rekke internasjonale bilutleiebyråer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Også publikumsfasilitetene er godt utbygd ved Bergen Lufthavn – med flere ulike butikker og kiosker, samt et antall restauranter/caféer og barer. Det er dessuten glimrende konferansemuligheter, gratis trådløst internett og flere minibanker i terminalbygningene.

I tilknytning til terminalen er det også et stort, moderne hotell – Clarion Hotel Bergen Airport.

Meny